Borgersen klar for Joker Bianchi

Årets komet i norsk temposykling, Reidar Bohlin Borgersen, har skrevet kontrakt med det norske kontinentallaget Joker Bianchi gjeldende fra i dag. (Foto: )

Allerede på fredag setter han seg på flyet til Frankrike for å delta i det store temporittet Chrono des Nations som går førstkommende søndag. I Frankrike får rytteren bryne seg på Edvald Boasson Hagen og store deler av verdenseliten i temposykling.

 

Får sjansen av Joker Bianchi

Borgersen var som kjent aktuell for temporittet under VM i Australia, men Norges Cykleforbund gav ikke rytteren muligheten til å delta i mesterskapet. Joker Bianchi gir nå imidlertid  Borgersen en flott mulighet til å måle seg mot verdenseliten, når han starter i temporittet Chrono des Nations.  Rittet er registrert som et kategori 1.1 ritt på den internasjonale kalenderen.

 

Satser mot VM i København

Reidar Bohlin Borgersen blir også en del av Joker Bianchi sin stall i 2011, og skal spesialisere seg mot temporittet under VM i København. –Det er gledelig å få en tempospesialist i stallen, sier sportsdirektør Gino Van Oudenhove. Van Oudenhove tror rytteren vil få et løft ved å signere med laget: En kombinasjon av etapperitt og spesialtrening vil gi Borgersen et meget godt grunnlag for å ikke bare kvalifisere seg til mesterskapet i København, men også til å kjøre et bra løp.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *