Det er ganske interessant å diskutere hvilke sykkellag som er best, både fordi man kan se på bredden i laget, lagets kapteiner, men også lagenes hjelperyttere og sponsorer. Som regel regner man lagene ut fra en konkurranse, fordi et lag kan bestå av forskjell antall ryttere ut fra hvilket ritt de sykler. Dessuten kan kunnskap om hvilke sykkellag som er best hjelpe dem som tipper på resultater i tipping eller online casino spill. Det kan ofte bety forskjellen på tap og gevinst.

Jumbo Visma

Jumbo Visma er et nederlandsk sykkellag med norske sponsorer. Her sykler helt unike ryttere som Primos Roglic (vinner av Vuelta), Tom Dumoulin (vinner av Giro), Steven Kruisjwijk (andreplass i Vuelta), Amund Grøndahl Jansen (norsk hjelperytter), Tobias Foss (vinner av Tour de Lavenir), Sepp Kuss, en fantastisk klatrer og mange flere. Hvem som stiller i hvert ritt er nesten ubetydelig. Tony Martin, Wourt van Aert og Dylan Groenewegen kan også nevnes.

Team Ineos

Etterfølgeren av Team Sky har et fantastisk lag. Sett opp laget på Ruby FortuneSpill og se om du kan vinne. Med vinneren av Tour de France Egan Bernal, har laget medregnet Sky vunnet treukers-rittet 7 av de 8 siste gangene. Chris Froome, Garraint Thomas, Richard Carapaz og Pavel Sivakov er alle i stand til å vinne sammenlagt. Laget har Sky kringkastingsselskapet i bakhånd, og et av de største budsjettene. Mange norske syklister har syklet og trent laget, slik som Edvald B. Hagen, Lars Petter Nordhaug, Kurt Asle Arvesen og Gabriel Rasch.

Decueninck-Quick-Step

Dette sykkellaget kalles bare ulveflokken, og det er ikke uten grunn. I 2019 tok de hele 50 seire før andre lag hadde passert 5. Det belgiske laget var tidligere kjent under navnet Mapei. Julian Allaphilipe er lagets hovedkaptein da han nesten holdt ut i den dramatiske utgaven av Tour de France 2019. Men syklister som Remi Cavagna, Alvaro Hodeq og ikke minst Remco Evenepoel har fått tilskuerne til å måpe.