Sykling har aldri vært mer spennende enn nå, og store navn som Chris Froome og Nairo Quintana er ikke lenger selvskrevne vinnere av treukers-rittene. For både de og kapteiner som Vincenzo Nibali, Alejandro Valverde og Jakob Fuglesang begynner å dra på årene. Men talentene stå og tripper for å vise seg fram. Her skal vi se på noen av de mest spennende navnene for sammenlagtseier i treukers-ritt.

Tadej Pogacar

Tadej sa tittei under fjorårets Vuelta a Espana. Han er en slovensk syklist født i 1998. Denne eminente syklisten ble nummer 3 sammenlagt i dette rittet som regnes som en av de tre store. Hadde det ikke vært for hans landsmann Primos Roglic som vant hele rittet, kunne sikkert Tadej syklet om seieren. Tadej sykler for UAE Team Emirates, sammen med nordmennene Sven Erik Bystrøm, Aleksander Kristoff og Vegard Stake Laengen.

Sett opp ditt favorittlag på Mummys Gold mobil kasino og se om du kan vinne foran de andre spillerne.

Remco Evenepoel

Remco er et talent utenom det vanlige. I en alder av bare 19 år vinner han hare temporitt, spurter i Algarve og San Juan. Remco har en enorm fysikk for sin alder og en vilje utenom det vanlige. Han eksponerer seg ofte på sosiale medier, og har vunnet San Sebastian rittet.

Belgiske syklister er blant verdens beste og mange får assosiasjoner til Eddy Merxx, en av verdens mest meritterte syklister gjennom tidene. Nå sykler han for Decueninck-Quick-Step, ulveflokken med de mange sykkelheltene. Remco kan bli sykkelsirkusets neste store helt.

Enric Mas

Enric sykler for det spanske laget Moviestar og er kun 25 år gammel. Han utmerker seg for sine klatreferdigheter, samtidig som han sitter smart i feltet. Men det har vært vanskelig å hevde seg på Moviestar, et lag med navn som Quintana, Valverde, Landa og Soler de siste årene. Han har vunnet etapper i Baskerland Rundt, et svært hardt ritt for klatrere. Contador har hatt Enric Mas som sin maskot i flere år.